неделя, 13 февруари 2011 г.

~~~Пролетна шоколадова торта~~~

Еее, нищо че още е февруари. Аз имам вече пролетно настроение и смятам, че е по-важно как се усещаш вътре, независимо от времето!
Тази поръчка дойде отгоре.... в буквален смисъл: от горния етаж! :)

Правих я с голямо удоволствие и въодушевление, защото и хората са такива - едно прекрасно семейство, много позитивно и в много отношения показателно! Поводът беше един семеен уикенд.

Дълго не можах да реша какъв дизайн на торта да измисля. Дадоха ми свобода, а това е предизвикателство за мен! Още когато бях ученичка имах проблеми с писането на съченения на свободни теми, и не е защото нямам идея за какво да пиша, а обратното: имам такава фантазия, че понякога се учудвам как всичко това се побира в една глава.

Така и с тортата. До последната минута преди да започна да декорирам още не знаех какво ще направя. Определих само цветовете, а останалото дойде в процеса. Резултатът не е шедьовър на изкуството, но определено е весел и даже бих казала носи в себе си идващия дъх на пролет и много го харесвам!

Но най-важното, че тортата се харесва и на самите хора, които я поръчаха!

Има ли нещо по-вълнуващо от възможност да зарадваш хора със своите ръце?!
ps: преди да я занеса на Пепи хвърлих й още един поглед и нещо останах с чувството, че нещо липсва.... помислих и добавих още един щрих! Затова снимките са със и без него.

2 коментара:

  1. Это воистину один из самых прекрасных тортов которые я видела!
    Невероятно красиво!

    ОтговорИзтриване